Traxxas Bandit 2WD 1/10 TQ Rød m/batteri og lader

kr 2,895.00

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Traxxas Bandit 2WD 1/10 TQ Rød m/batteri og lader
Traxxas Bandit 2WD 1/10 TQ Rød m/batteri og lader kr 2,895.00

Gratis frakt over kr 1000,-

  • Rask levering
  • Egen butikk / verksted
Trygg betaling

4A 12V automatisk hurtiglader
Traxxas 3000mAh 8,4V 7-cellers NiMH-batteri med iD ™
TQ ™ 2,4 GHz radioutstyr
Forseglet elektronikk for underholdende kjøring på alle underlag i all slags vær
Topphastighet ca. 55 km / t (med alternativ 31T motordrift – inkludert)
Titan® 12-T 550 motor
Utstyrt med Traxxas patenterte og strømtette kontakter

Traxxas Bandit ™ tar ytelsen til den tradisjonelle RTR-vognen til nye nivåer. Det lette Bandit-chassiset er lastet med en skarp Titan® 12-motor og en strømbestandig XL-5 elektronisk hastighetskontroll som gir lynrask akselerasjon og utrolig toppfart på over 50 km / t. Gassen i bunnen og Bandit sprayer mye grus, flyr over gigantiske hopp og viser imponerende ytelse og veiholding i sving etter sving. For å oppnå alle disse funksjonene er Bandit utstyrt med en avansert drivlinje med patentert glidekobling (Revo®-Spec Torque-Control ™) og Alias ​​™ 2,2 “racingdekk med høy ytelse. Med piggdekkene bak og de ribbete front dekkene er mønstret og designet for å fungere godt sammen med Traxxas unike gummiblandinger. Sammen gir de en best mulig kombinasjon av grep og retningsstabilitet i de fleste typer terreng. Dekkene er montert på 2,2 “speilblanke kromtracerfelger. 2.2 “er standard for 1/10 buggy, så det er et stort utvalg av andre dekk og felger å ta del i, for eksempel Traxxas Anaconda 2.2” gatedekk.

Med Traxxas eksklusive vanntette elektronikk kan Bandit pløye gjennom pytter, gjørme og snø uten store problemer. Dine kommende R / C-eventyr er bare begrenset av fantasien. Langhopp eller tøff racing – Bandit kan takle alt. Traxxas anerkjente holdbarhet er uten sidestykke, og Bandit er bygget for å løpe tøft og holde deg borte fra arbeidsbenken. I tillegg kan den oppgraderes med mange Traxxas fabrikkdeler og tilbehør for enda bedre ytelse og personlig stil. 2,4 GHz

Radioutstyr med presisjon
Med TQ ™ 2,4 GHz-radiosystemet er det bare å slå på strømbryteren og kjøre. Det er ingen kanaler eller frekvenser å håndtere, i stedet er fokuset på å ha det gøy. Senderens ergonomiske design er behagelig for lange kjøringsøkter, og den innebygde antennen gjør at du unngår utsatte utstående deler.

 width=

Training Mode™
Traxxas eksklusive patenterte treningsmodus gir alle muligheten til å delta i flotte R / C-racing uansett forhold. Du er aldri mer enn et trykk på en knapp unna å begrense motoreffekten til 50%. Dette gjør det mulig for unge eller nye drivere å trygt utvikle ferdighetene sine før de slipper kraften til Titan 12T-motoren. Bandit er perfekt for sjåfører på alle nivåer. Treningsmodus gjør det også enkelt å overlevere senderen for en rask testtur til en venn som aldri har kjørt en radiostyrt bil før.

 width=
4A 12V helautomatisk hurtiglader

For rask, praktisk og problemfri lading er en 4A 12V lader inkludert. Denne NiMH-laderen bruker en 12 Volt-kontakt (Cigg-plugg). LED-en gir ladestatus så snart batteriet er koblet til. Laderen er optimalisert for lading av Traxxas iD Power Cell NiMH-batteri. Laderens elektronikk sørger for at batteriet er fulladet hver gang. Statuslampen blinker grønt for å indikere når ladingen pågår, og lyser deretter grønt med et jevnt lys når ladingen er fullført – enkelt og trygt.

 width=
Traxxas Power Cell NiMH Batteri med iD™
Bandit leveres komplett med en Traxxas iD Cell Power Cell ™ 3000mAh 8.4V batteripakke. Dette høykvalitetsbatteriet har en kraftig 12AWG-kabel og en strømbestandig Traxxas iD-kontakt. Traxxas iD-lader (selges separat) identifiserer automatisk iD-utstyrte Power Cell-batterier og angir og optimaliserer ladeinnstillingene automatisk.

 

 width=BANDIT (#24054-1) Specifikationer:

Lengde: 413 mm
Bredde foran: 250 mm
Bredde bak: 250 mm
Vekt: 1,36 kg
Høyde (totalt): 178 mm
Akselavstand: 286 mm
Støtdemperlengde foran: Lang
Støtdemperlengde bak: XXLong
Foran dekk (pre-limed): Alias ​​™ Ribbed 2.2 ”
Bakdekk (pre-limt): Alias ​​™ Step-Pin 2.2 ”
Forhjul: 2,2 “Mirror-Chome (Tracer ™)
Bakhjul: 2,2 “Mirror-Chome (Tracer ™)
Hastighetskontroll: XL-5 ™
Motor: Titan® 12T 550
Servostyring: # 2056 High Torque Waterproof
Sender: TQ 2,4 GHz
Mottaker: # 6519 3-kanals mikro
Utvekslingsforhold (internt): 2,72 (totalt: 10,17)
Type diff: Gear diff stål
Kjøreplass: 48P
Chassis materiale: Fiberkompositt
Toppfart: ca. 55 km / t (med alternativ 31T-motordrift – inkludert)
Vanskelighetsgrad: 1
Dimensjoner batteriboks: 139 x 47,5 x 28 mm
Medfølgende lader: 4A 12V helautomatisk
Inkludert batteri: Traxxas 3000mAh 8.4V 7-cellers NiMH-batteri med iD ™
Må suppleres med: 4 stk AA (R6) batteri for senderen

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Traxxas Bandit 2WD 1/10 TQ Rød m/batteri og lader”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *