Revell Contacta Professional

kr 69.00

Revell Contacta Professional – For høyeste presisjon og stabilitet i krevende modellerings- og hobbyprosjekter

Revell Contacta Professional er den perfekte løsningen for modellbyggere og hobbyister som leter etter et presist og pålitelig lim. Med sin nålefine nål og flytende konsistens tillater dette produktet presis liming av små detaljer og klare delkanter. Takket være den plastiske sveiseeffekten gir Contacta Professional en spesielt stabil og langvarig binding som tåler selv de mest krevende krav.

24 på lager (kan også restbestilles)

Revell Contacta Professional
Revell Contacta Professional kr 69.00

⚡ Gratis frakt fra første krone!

  • Rask levering
  • Egen butikk / verksted
Trygg betaling

Revell Contacta Professional

Fordelene med Revell Contacta Professional på et øyeblikk:
Nøyaktig liming: Den fine nålen muliggjør ekstremt presis påføring av limet, slik at selv de minste detaljer og klare del-kanter kan limes nøyaktig.

Plastsveiseeffekt: Den spesielle sammensetningen av limet løser opp plasten og binder delene godt sammen, og garanterer en meget stabil og holdbar forbindelse.

Ideell for små deler: Revell Contacta Professional er spesialdesignet for liming av små og delikate deler for å oppnå de beste resultatene selv i utfordrende prosjekter.

Etterpåføring av lim mulig: Contacta Professional gjør det mulig å foreta etterfølgende korrigeringer og påføre ytterligere lim når som helst for å sikre en optimal festing.

Høy kvalitet og pålitelighet: med Revell Contacta Professional får du et lim som oppfyller de høye kravene fra modellbyggere og hobbyfolk og alltid sikrer profesjonelle resultater.

Oppdag fordelene med Revell Contacta Professional for dine modellerings- eller hobbyprosjekter og opplev den høyeste presisjonen og stabiliteten når du limer sammen små deler og intrikate detaljer.

25 gr i pakken

Tilleggsinformasjon

Merke